Kurk vloeren

Mooi en duurzaam met zeer veel comfort

Ontdek onze verschillende kurk, realistische hout en steenmotieven.
Wij bieden diverse Wicanders en Amorim Wise vloeren die met hun kurkstructuur zorgdragen voor een hoger gevoel van comfort en prestatie.
Deze vloeren zijn ontworpen om de behoeften van ons dagelijks leven te weerstaan ​​met het comfort van kurk. Geschikt voor elke ruimte – zowel bij u thuis als op kantoor.

De Amorim Wise collecie is een klimaatpositief product met negatieve CO2 voetafdruk.

Wicanders

Op kurk gebaseerde vloeroplossingen van Wicanders zorgen voor een perfecte combinatie van comfort en prestaties. Ontworpen met de eisen van het echte leven in gedachten, bieden de vloer- en wandbekledingsoplossingen van Wicanders de talloze voordelen van kurk gecombineerd met de nieuwste technologie. Deze op kurk gebaseerde vloeren zijn verkrijgbaar in kurk-, hout- en steendessins en garanderen natuurlijke thermische isolatie, loopcomfort (zelfs blootsvoets), tot 53% vermindering van loopgeluid en zorgen voor een binnenluchtkwaliteit in elke ruimte. De vloeroplossingen van Wicanders zijn zeer duurzaam en garanderen een ongeëvenaard comfortniveau. Ze zijn ontworpen om bij uw levensstijl te passen en overal te transformeren in een gezellige ruimte waar iedereen wil zijn.

Amorim Wise

Amorim WISE combineert duurzaamheid en avant-gardistisch design om ecologische vloeroplossingen te bieden met unieke beelden die aan elke stijl kunnen worden aangepast. Met een indrukwekkende negatieve koolstofbalans houden de vloeroplossingen van Amorim Wise meer CO2 vast dan ze uitstoten, waardoor ze het aardopwarmingsvermogen helpen verminderen en het welzijn van mensen verbeteren. Alle WISE-vloeroplossingen van Amorim hebben kurk verwerkt in hun meerlagige structuur, die superieur comfort en thermische en akoestische isolatie biedt in elke binnenruimte. Amorim WISE-vloeren bieden ook een betere luchtkwaliteit binnenshuis door ervoor te zorgen dat er geen schadelijke chemicaliën in de producten aanwezig zijn, waardoor ze een veilige keuze zijn voor elk residentieel of commercieel project.

Laat je inspireren met de roomplanner

Laat je helpen door de roomplanner bij het kiezen van uw droomvloer. Kies uw achtergrond, uw vloer en print of deel uw keuze!

roomplanner