Nieuwe parketvloer

Een nieuwe woning of gewoon toe aan een mooie nieuwe parketvloer?
Floortec Verlaan kan dit naar uw wens realiseren. Wij hebben een mooi assortiment aan vloeren, van visgraat tot aan de veel gevraagde eiken multiplank! U kunt kiezen uit een van onze collecties of geheel zelf uw vloer naar wens samenstellen.

Onze collecties

Wij bieden ook vloeren aan waarbij de keuze in sortering, behandeling en afwerking al gemaakt is. Dit om het voor u nog overzichtelijker en makkelijker te maken!

Hieronder ziet u de collecties die wij kunnen leveren waarvan de sortering, de behandeling en de afwerking al van tevoren zijn samengesteld.

Hieronder ziet u de collecties waar alleen de basis nog hoeft te worden bepaald. De behandeling en de afwerking zijn al voor u samengesteld.

Zelf een parketvloer samenstellen

Hoe komt de nieuwe vloer eruit te zien? Dit doet u door keuzes te maken in houtsortering, de behandeling en afwerking. Hieronder staat verdere informatie over wat dit precies inhoudt.

Sorteringen in het hout

Sortering bepaald aan de hand van noesten en spint de uitstraling.

Bij een parketvloer is er keuze uit meerde opties in behandeling en afwerking, maar de eerste stap begint altijd bij de sortering.

Meer info over sorteringen

Behandelingen

Roken, schaven, verouderen en borstelen zijn enkele behandelingen die wij kunnen bieden.

U kunt kiezen uit meerdere behandelingen voor het gewenste effect en uitstraling.

Meer info over behandelingen

Afwerkingen

De afwerking is de beschermlaag die wordt aangebracht.

Dit kan (kleur)olie, lak of hardwas zijn. Elke afwerking heeft zijn specifieke eigenschappen ten aanzien van slijtage, uitstraling en onderhoud.

Meer info over afwerkingen

Bekijk de parketvloeren van Flamingo Parket met de handige roomplanner

Bekijk ook de Hoomlinevloeren via de Hoomline vloervisualiser