Nieuwe parketvloer

Een nieuwe woning, of gewoon toe aan een mooie parketvloer?
Floortec Verlaan kan dit voor u realiseren. Wij hebben een mooi assortiment aan vloeren, van visgraat tot de veel gevraagde eiken multiplank!

Hoe komt de nieuwe vloer eruit te zien? Dit doet u door keuzes te maken in houtsortering, de behandeling en afwerkingen. Hieronder staat verdere informatie over wat dit precies inhoudt.

Sorteringen in het hout

Sortering bepaald aan de hand van noesten en spint de uitstraling.

Bij een parketvloer is er keuze uit meerde opties in behandeling en afwerking, maar de eerste stap begint altijd bij de sortering.

Meer info over sorteringen

Behandelingen

Roken, schaven, verouderen en borstelen zijn enkele behandelingen die wij kunnen bieden.

U kunt kiezen uit meerdere behandelingen voor een gewenst effect en uitstraling.

Meer info over behandelingen

Afwerkingen

De afwerking is de beschermlaag die wordt aangebracht.

Dit kan (kleur)olie, lak of hardwas zijn. Elke afwerking heeft zijn specifieke eigenschappen ten aanzien van slijtage, uitstraling en onderhoud.

Meer info over afwerkingen

Onze collecties

Wij bieden ook vloeren aan die geleverd worden, waarbij de keuze in sortering, behandeling en afwerking al gemaakt is. Dit om het voor u overzichtelijker en makkelijker te maken!

Hieronder ziet u de collecties die wij kunnen leveren waar de sortering, de behandeling en de afwerking zijn samengesteld

Hieronder ziet u de collecties waar alleen de basis nog hoeft te worden bepaald. Alleen de behandeling en de afwerking zijn al voor u samengesteld.