Schoonloopmatten

Om uw vloer in goede conditie te houden is het van belang dat er zo min mogelijk vocht en vuil op komt. Om dit te voorkomen is een schoonloopmat van groot belang. Floortec Verlaan helpt u met het maken van de juiste keus. U hoeft alleen nog maar de kleur te kiezen.

Een schoonloopmat, maar welke?

Welke Schoonloopmat is het meest geschikt voor uw huis? Dit hangt helemaal af van uw wensen en woonsituatie. Heeft u vooral veel zand inloop of heeft u juist een mat nodig die een flinke hoeveelheid vocht op neemt? Iedere mat heeft zijn prestaties! Floortec Verlaan helpt u met het maken van de juiste keus. U hoeft alleen nog maar de kleur te kiezen. Ook een goede buiten mat zorgt ervoor dat er minder vuil mee naar binnen wordt genomen.
Wij leveren schoonloopmatten van OTIUM, Coral en Zenoprotect.

Vraag een offerte aan

mat buiten

OTIUM Schoonloopmatten

De schoonloopmatten van OTIUM zijn speciaal geselecteerd voor gebruik naast parket-, laminaat- en PVC-vloeren. De matten zijn uitstekend geschikt voor zowel huishoudelijk als projectmatig gebruik. De schoonloopmatten zijn in 4 kwaliteiten en diverse kleuren beschikbaar.

Funtioneel

Voorkomt het inlopen van vuil en zand met een uitstekende vochtopname. De rug van de mat is weekmakervrij en daardoor is hij geschikt voor op PVC vloeren. Verkrijgbaar in 6 kleuren. Geschikt voor: Normaal huishoudelijk gebruik. Gemakkelijk te reinigen!

De schoonloopmatten van Otium at Home Functioneel voorkomen het inlopen van vuil en zand, en hebben tegelijkertijd een uitstekende vochtopname. De matten zijn gemaakt van 100 procent getuft polyamide met gesneden pool en hebben een perfecte antisliprug van TPE (thermoplastisch elastomeer). Deze is PVC-vrij en bevat geen weekmakers, waardoor de matten heel goed te recyclen zijn. Het poolgewicht is ± 600 gr/m2 (totale gewicht ± 2.100 gr/m2). Functioneel is er in zes effen kleuren als snijmat op 100 en 200 cm breedte en als kant-en-klare mat en voldoet aan brandklasse Efl volgens EN 13501. De matten uit deze serie zijn zowel machinaal- als met de hand wasbaar op maximaal 30 ºC. De schoonloopzones van Functioneel zijn geschikt voor normaal huishoudelijk gebruik (gebruiksklasse 22 volgens EN 130 7).

Functioneel Antraciet

Functioneel Zwart

Functioneel Grijs

Functioneel Bruin

Functioneel Beige

Functioneel Roest

Extreem

Een droogloopmat met zeer snelle vochtopname en uitstekende anti-slip. Het gemêleerde decor zorgt ervoor dat vuil niet snel zichtbaar is. Verkrijgbaar in 4 kleuren. Geschikt voor: Intensief huishoudelijk gebruik. Gemakkelijk te reinigen!

Otium at Home’s droogloopmat Extreem in de kleur bruin biedt een natuurlijke uitstraling en een ongeëvenaarde vochtopnamecapaciteit. Vervaardigd van hoogwaardige 100% getufte microvezel, met een decoratief gemêleerd patroon dat vuil effectief verbergt. Deze mat is niet alleen robuust, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Kies uit 4 aantrekkelijke kleuren en twee snijmatopties: 100 cm en 200 cm breed. We snijden de mat voor op maat (per 0,1 meter), wat zorgt voor een perfecte pasvorm voor de ruimte. Houd er rekening mee dat vanwege de op maat gemaakte aard van dit product, retourzendingen niet mogelijk zijn.

Extreem Antraciet

Extreem Zwartgrijs

Extreem Beige

Extreem Bruin

Praktisch

Een schrapende vloermat. Geoptimaliseerd voor vuil en vochtopname. Door de brouclé-pool (lusjes in plaats van draadjes) is de mat extra sterk en veerkrachtig. Verkrijgbaar in 4 kleuren. Geschikt voor: Intensief huishoudelijk en projectmatig gebruik. Makkelijk te stofzuigen!

Otium at Home entreemat Praktisch is een schoonloopmat voor binnen, die geoptimaliseerd is voor zowel vuil- als vochtopname. Hij is gemaakt van 100 procent polyamide en heeft een phtalaatvrije PVC-rug. Het poolgewicht is ± 700 gr/m2 (totale gewicht ± 3.600 gr/ m2). Deze matten zijn er in vier kleuren in de formaten 60 x 90 cm en 90 x 150 cm. Alle kleuren zijn er ook als snijmat op 130 of 200 cm breedte. De Praktisch-matten voldoen aan brandklasse Cfl-s1 volgens EN 13501.

Praktisch bestaat uit een combinatie van harde en zachte garens, en heeft een bouclé-pool (met een lusje in plaats van één draadje). Gecombineerd met het gemêleerde design, onttrekt dit vuiltjes aan het zicht. De sterke en veerkrachtige pool is uit verschillende garens opgebouwd, zodat de mat zowel vocht absorbeert als vuil opneemt. Hierdoor voorkomt Praktisch het inlopen van zand en daarmee krassen op de vloer. Een bijkomend voordeel is dat de matten gemakkelijk te stofzuigen zijn. De schoonloopzones van Praktisch zij n geschikt voor intensief huishoudelijk en normaal projectmatig gebruik (gebruiksklasse 32 volgens EN 1307).

Praktisch Antraciet

Praktisch Grijs

Praktisch Diepblauw

Praktisch Bruin

Effectief

Een schrapende vloermat. Voorkomt het inlopen van vuil en zand en heeft tegelijkertijd een uitstekende vochtopname. Gemaakt van 100% gerecycled polyamide en verkrijgbaar in 4 kleuren. Geschikt voor: projectmatig gebruik. Gemakkelijk te reinigen!

Otium at Home’s schoonloopmat Effectief in de kleur verkeerszwart: de perfecte combinatie van effectieve reiniging en stijlvol design. Gemaakt van 100% gerecycled polyamide, biedt deze mat uitstekende schrapende eigenschappen en vochtopname. Kies uit 4 aantrekkelijke kleuren en twee maten: 135 cm en 200 cm breed, met een handige 2,5 cm rand. Let op: vanwege de op maat gemaakte aard van dit product, zijn retourzendingen niet mogelijk.

Effectief Verkeerszwart

Effectief Zwartgrijs

Effectief Kwartsgrijs

Effectief Grijsbruin