Nieuwe laminaatvloer

Een nieuwe woning of gewoon toe aan een mooie laminaatvloer? Floortec Verlaan kan uw droomvloer realiseren!
Laminaatvloeren zijn en blijven ongekend populair, zijn makkelijk in onderhoud en leverbaar in bijna in alle kleuren en maten.
Floortec Verlaan beschikt over een mooi assortiment aan laminaatvloeren van verschillende topmerken.

Ontdek de perfecte laminaatvloeren voor uw huis.

Een laminaatvloer die bij u past

Laminaatvloeren zijn er in tal van soorten en decors, van een naturel hout-look, tot een hedendaagse trend kleur. Ook is er laminaat in visgraat vorm. Door de vele decors is er voor iedere interieurwens een mooi passende vloer te realiseren. Er is dus altijd een mooie laminaatvloer die aan uw wensen voldoet.

Laminaatvloeren zijn een van de meest onderhoudsvriendelijke vloeren die er zijn! Laminaat is goed bestand tegen vocht en vuil. Dit verhoogt het onderhoudsgemak én de levensduur. Door de speciale afwerklagen van laminaat zijn deze vloeren uitstekend bestand tegen lichte krassen en vlekken. Door deze slijtvastheid zal je er vele jaren plezier van hebben.

De combinatie van laminaat en vloerverwarming is heel goed mogelijk en zorgt voor ultiem comfort.

Wij leveren en plaatsen hoofdzakelijk kwaliteits-laminaatvloeren van onder andere Douwes Dekker en Hoomline.

  Offerte laminaatvloer

  Naam*

  Postcode*

  E-mail*

  Telefoonnummer*


  Velden met * zijn verplicht.

  Kleine impressie laminaatvloeren uit onze catalogus

  • Hoomline

   Optima V4 Alice Springs 4937

   21,95 (incl. BTW)
  • Hoomline

   Royal V2 Sardegna 4942 – Aquaprotect

   24,50 (incl. BTW)
  • Hoomline

   Royal V2 Marche 583 – Aquaprotect

   24,50 (incl. BTW)
  • Douwes Dekker

   Solide brede plank oregano

   29,95 (incl. BTW)
  • Douwes Dekker

   Plank Gember

   19,95 (incl. BTW)
  • Hoomline

   Elite XL V4 Zaan 6084 – Aquaprotect

   32,95 (incl. BTW)
  • Douwes Dekker

   Brede plank Kamille

   27,50 (incl. BTW)
  • Hoomline

   Elite XL V4 Geul 6082 – Aquaprotect

   32,95 (incl. BTW)

  Laminaat

  opbouw laminaat

  1. Een transparante, slijtvaste bovenlaag; deze toplaag maakt uw laminaatvloer bestand tegen vlekken, slijtage, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudchemicaliën. Ze bestaat uit verscheidene lagen melamine die onder hoge druk en hoge temperatuur op de kernplaat van HDF geperst zijn. De toplaag is afgewerkt met een hout- of tegeltextuur/structuur die ‘registered-embossed’ wordt genoemd. Daardoor is de oppervlaktestructuur perfect in harmonie met het dessin.

  2. Een decorlaag; dit is de laag die de feitelijke aanblik van uw vloer bepaalt. De decorlaag is een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars. De combinatie van een perfect dessin en de oppervlaktestructuur zorgt ervoor dat de hout- of tegelimitatie buitengewoon echt en natuurlijk lijkt.

  3. Een watervast gelijmde kernplaat van HDF; de kernplaat van HDF is het hart van de laminaatvloer. HDF betekent ‘High Density Fibre Board’, vezelplaat met hoge dichtheid. De plaat is gemaakt van geraffineerde houtvezels en melaminehars van hoge kwaliteit. Het is samengestelde houtvezelplaat die alle delen van de boom gebruikt. De plaat heeft een zeer homogene samenstelling en technische kenmerken. Ze is uiterst duurzaam, stabiel en zeer vochtbestendig.

  4. Een tegenlaag; deze vochtbestendige rug garandeert een perfect evenwichtige plaat die niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.