Parketvloeren

Parketvloeren zijn een geliefde keuze voor hun natuurlijke en tijdloze uitstraling. Deze vloeren bestaan uit houten delen die in diverse patronen gelegd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een visgraatpatroon, Hongaarse punt of een blokpatroon. Een groot voordeel van parketvloeren is hun duurzaamheid. Parketvloeren blijven hun prachtige uitstraling behouden gedurende hun hele levensduur, mits u ze op de juiste wijze onderhoudt. Wanneer uw parketvloer na verloop van tijd tekenen van slijtage begint te vertonen, biedt parketrenovatie de perfecte oplossing. Door het parket te schuren en vervolgens opnieuw te voorzien van een olie- of lakafwerking, kunt u er zeker van zijn dat uw vloer weer in volle glorie zal schitteren.

Parketvloeren kunnen worden gemaakt van verschillende houtsoorten, zoals het veelvoorkomende eikenhout, (tropisch) hardhout, bamboe en nog vele anderen. Elk houtsoort heeft zijn eigen unieke kenmerken.

Door een veelvoud aan houtsoorten en afwerkingen om uit te kiezen, is er altijd wel een vloer die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur. Met de juiste zorg kan een parket vloer gemakkelijk tientallen jaren meegaan.

Parketvloer zelf samenstellen

Wilt u een verouderde rustieke parketvloer, een rustieke geschaafde parketvloer of heeft u al iets in gedachten? Wij helpen u graag bij het samenstellen en realiseren van uw droomvloer. Zo kunt u bij ons een parketvloer samenstellen door te kiezen uit een sortering en de behandeling om de uitstraling van de plank te bepalen. Ook kiest u voor de afwerking van de vloer, zoals lakken of (hardwas)olie. Zo creëert u de perfecte parket vloer die past bij uw interieur.

  Offerte parketvloer

  Naam*

  Postcode*

  E-mail*

  Telefoonnummer*


  Velden met * zijn verplicht.

  metropole boston stroken parket

  Plankenvloer

  De klassieker

  Met een plankenvloer creëert u direct een gezellige en warme sfeer in elk interieur en haalt u de natuur in huis. Deze vloerstijl staat bekend om zijn klassieke en natuurlijke uitstraling, waarbij de schoonheid van het hout duidelijk zichtbaar is. Een plankenvloer wordt geleverd met een messing-en-groefsysteem, waardoor de delen onderling te verlijmen zijn. Dankzij hun stevigheid en duurzaamheid kunnen plankenvloeren lang meegaan en blijven ze er na verloop van tijd steeds mooier uitzien.

  Visgraat

  Stijlvol en tijdloos

  Een eiken parketvloer met visgraatmotief is buitengewoon populair en staat bekend om zijn rijke geschiedenis in historische panden en kastelen. Tegenwoordig is deze vloerstijl weer helemaal in de mode en wordt vaak toegepast in zowel oude als nieuwe woningen. De visgraatvloer straalt zowel elegantie als warmte uit en past moeiteloos bij elke woonstijl. Bovendien is het perfect te combineren met vloerverwarming, wat het extra aantrekkelijk maakt. De mogelijkheden met visgraat zijn werkelijk eindeloos, waardoor het een tijdloze en stijlvolle keuze is voor elk interieur.

  metropole rome visgraat parket
  Hongaarse punt

  Hongaarse punt

  Klassiek en elegant

  Een Hongaarse punt vloer kun je herkennen aan de vloerdelen die onder een hoek van 45 of 60 graden zijn gelegd. De Hongaarse punt vloer zorgt voor strakke lijnen en zorgt hiervoor een moderne uitstraling. Door de banen wordt het accent op de lengte van de ruimte gelegd. De Hongaarse punt is een verademing voor het oog en is een beleving in de ruimte.

  Parketvloeren kopen bij Floortec Verlaan

  Onze collecties zijn met zorg samen gesteld op de meest gangbare en gewilde variaties voor parket. Het parket is van sortering tot afwerking al voor u bepaald. Het grootte voordeel hiervan is dat wij deze direct aan u kunnen laten zien in onze showroom.

  Wij bieden ook parketvloeren aan die geleverd worden waarbij de keuze in behandeling en afwerking al is gemaakt, maar waar u zelf nog de sortering en de juiste maat parket bij kunt combineren. Van deze combinaties hebben wij voorbeelden in onze showroom, al kan de sortering ervan niet de gewenste zijn.

  Maak vandaag nog een afspraak in onze showroom of bekijk onze catalogus.

  Kleine impressie parketvloeren uit onze catalogus

  • BOEN

   Eik andante wit LN

   119,95 (incl. BTW)
  • BOEN

   Eik animoso LN geborsteld

   89,95 (incl. BTW)
  • BOEN

   Eik finale LP 3-strooks

   69,95 (incl. BTW)
  • BOEN

   Eik (kern) gerookt andante LM

   114,95 (incl. BTW)