Parketrenovatie

Is uw parketvloer verouderd, beschadigd of niet meer in de kleur die bij uw nieuwe interieurwensen past? Wij kunnen uw parketvloer renoveren en zorgen ervoor dat deze er weer zo goed als nieuw uitziet. Vakkundige parketrenovatie uitgevoerd geheel naar uw wens!

Door uw parket te laten renoveren en opnieuw laat afwerken met olie of lak krijgt uw vloer een andere kleur en uitstraling. Kies er bijvoorbeeld voor om de vloer lichter te maken zodat deze mooi past bij uw Scandinavische interieur of laat de vloer donkerder maken zodat uw kamer breder oogt. Bij ons heeft u een brede keus aan kleur mogelijkheden voor zowel een olie als lak afwerking van de vloer. Zo werken wij graag met u mee zodat u de juiste kleur voor uw parketvloer uit kunt zoeken.

  Offerte parketrenovatie

  Naam*

  Postcode*

  E-mail*

  Telefoonnummer*


  Velden met * zijn verplicht.

  Uw parketvloer schuren

  Als uw parketvloer toe is aan een nieuwe afwerking dan zal deze eerst geschuurd moeten worden. Wij gebruiken verschillende professionele schuurmachines met stofafzuiging. Zo kunnen wij uw vloer stofvrij schuren. Door van grof naar fijn te schuren zorgen wij voor een optimaal mooi resultaat bij het aanbrengen van de gewenste afwerking. Bij het schuren gaat er 1 á 1,5 mm van de toplaag af. Het is wel belangrijk om te weten of uw vloer nog voldoende toplaag heeft voor het uitvoeren van de parketrenovatie.

  Parketrenovatie parketvloer schuren.
  Parketrenovatie parketvloer aanhelen

  Parketvloer aanhelen

  Het is altijd vervelend als er na een verbouwing of aanpassing een open plek ontstaat waar geen parket ligt.
  Geen paniek! In de meeste gevallen kan de vloer weer worden aangeheeld (door gelegd). Houdt er wel rekening mee dat deze aanheling wel enigszins zichtbaar kan blijven. Hout is een natuurproduct waardoor deze niet exact hetzelfde als de vloer die er jaren geleden is geplaatst. Na een aanheling dient de gehele vloer opnieuw geschuurd en afgewerkt te worden voor een mooi resultaat.

  Plaatselijke reparatie aan uw parketvloer

  Een niet weg te krijgen vlek in de vloer of een forse beschadiging is vaak op te lossen door een plaatselijke reparatie. Wij kunnen de desbetreffende vloerdelen verwijderen en vervangen.
  U hoeft dus niet altijd direct voor een nieuwe vloer te kijken. De vloer zal na reparatie ook volledig geschuurd en opnieuw behandeld worden om de vloer weer netjes te krijgen.

  Parketrenovatie reparatie parketvloer

  Uw parketvloer weer als nieuw?

  Laat uw parketvloer renoveren door Floortec Verlaan. Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

  Schaderapport

  Heeft u schade aan uw parketvloer door bijvoorbeeld lekkage, een verhuizing, inbraak of brand? Wij helpen u graag de schade aan uw vloer op te lossen. Floortec Verlaan heeft veel ervaring op het gebied van parketrenovatie en vloerschade en heeft een goede samenwerking met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

  Hoe werkt een schadeherstel door Floortec Verlaan?

  U neemt eerst zelf contact op met de verzekeringsmaatschappij om de schade te melden. Hierna maakt u of de verzekering een afspraak met Floortec Verlaan om de schade aan uw vloer op te nemen. Wij zullen aan de hand van deze bezichtiging zorgen voor een deskundig schaderapport. Dit rapport verzenden wij dan aan u of de verzekering. Na akkoord van u en uw verzekering om de schade te herstellen maken wij samen met u een afspraak om de betreffende werkzaamheden in te plannen.

  Aan het opstellen van dit rapport zitten initiële kosten verbonden. Vaak worden de kosten voor het rapport door de verzekering vergoed.
  Indien de verzekering de schade niet vergoed maar u wel de vloer door Floortec Verlaan wilt laten herstellen, halen wij deze kosten weer van de eindfactuur af. In de meeste gevallen is het rapport op deze manier voor u dus gratis.