Een nieuwe vloer laten plaatsen?

Verhuizen of verbouwplannen? Floortec Verlaan biedt een ruim assortiment aan mooie vloeren. Vindt u het lastig om een vloer te kiezen met al die keuzes? Parketvloer, laminaat of juist PVC, wij helpen u graag op weg.

U kunt bij ons uw parketvloer geheel zelf samenstellen. Van een ambachtelijk visgraat tot multiplank. Kies zelf de sortering, behandeling en afwerking naar smaak of maak een keuze uit één van onze voorgeselecteerde collecties. Wij bieden ook een ruime keus aan click of dryback PVC, laminaat, kurkvloeren, marmoleum click of mooie tapijttegels. Voor iedere woonwens hebben wij de passenede vloer! Bekijk onze vloeren in de online catalogus of maak een afspraak in onze kleine maar fijne showroom.

metropole rome visgraat parket

Parketvloeren

Parketvloeren, ook wel houten vloeren genoemd, zijn een geliefde keuze voor hun natuurlijke en tijdloze uitstraling. Deze vloeren bestaan uit houten delen die in diverse patronen gelegd kunnen worden. Door een veelvoud aan houtsoorten en afwerkingen om uit te kiezen, is er altijd wel een vloer die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur. Met de juiste zorg kan een parketvloer gemakkelijk tientallen jaren meegaan.

Meer info

PVC vloeren

Een PVC vloer wint snel aan veel populariteit en is de vloertrend van nu. PVC is de moderne versie van het oude ‘zeil’ . Ze hebben een hoop voordelen en zijn in vele decors verkrijgbaar. Er zijn verschillende soorten dessins die geschikt zijn voor elke interieurwens.

Meer info

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn er in tal van soorten en decors, van de bekende hout-look tot een beton-look. Ook is er laminaat in visgraat vorm. Door de vele decors is er voor iedere interieurwens een mooi passende vloer te realiseren. Er is dus altijd een mooie laminaatvloer die aan uw wensen voldoet.

Meer info

Kurkvloeren

Ontdek onze natuurlijke kurkmotieven met unieke ontwerpen voor thuis of op kantoor. Elk bord is uniek, geheel in harmonie met de natuur. Wicanders kurkvloeren geven je levenslange prestaties met de natuurlijke toets en het gevoel van kurk. De ideale vloer voor het creëren van sfeer en charme, gecombineerd met het unieke comfort van kurk en haar uitstekende prestaties.

Meer info

Click marmoleum

Forbo Marmoleum vloeren, een fascinerende wereld van kleuren en dessins met ongekende mogelijkheden. Een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische, veelzijdige, duurzame en krachtige vloer die wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en daardoor behoort tot de een van de meest milieuvriendelijke vloeren.

Meer info