Is uw vloer toe aan renovatie? Floortec Verlaan staat voor u klaar!

Floortec Verlaan, uw specialist in het renoveren van uw vloer

Voor de renovatie van vloeren gebruiken onze experts specialistische apparatuur en de beste producten. Zo gebruiken wij voor schuurwerkzaamheden slijpmachines met diamantsegmenten en komt er nauwelijks stof vrij bij de renovatie van vloeren. Voorafgaand aan de renovatie van een vloer voert de Floortec specialist een vloerinspectie uit ter beoordeling van de ondergrond. Gebaseerd op deze inspectie en uw wensen worden mogelijke behandelmethoden voor vloerrenovatie met u besproken. Samen met de vloerspecialist besluit u welke methode van vloerrenovatie het gewenste resultaat geeft.

Parketrenovatie parketvloer schuren.

Parketrenovatie

Is uw parketvloer verouderd, beschadigd of niet meer in de kleur die bij uw nieuwe interieurwensen past. Wij kunnen uw oude vloer renoveren en maken deze weer tot de vloer die aan uw wensen voldoet. Wij schuren uw vloer stofvrij.

Meer info
natuursteenrenovatie vloerrenovatie

Natuursteenrenovatie

Heeft u een natuurstenen vloer en wilt u die nieuw leven in blazen? Floortec Verlaan is een specialist in het onderhoud en renoveren van natuursteenvloeren. Met de juiste behandeling kunnen wij natuursteen opfrissen en is uw vloer weer zo goed als nieuw.

Meer info