Natuursteen vloeren

Heeft u een natuurstenen vloer en wilt u die nieuw leven in blazen? Floortec Verlaan is een specialist in het onderhoud en renoveren van natuursteenvloeren. Met de juiste behandeling kunnen wij natuursteen opfrissen en is uw vloer weer zo goed als nieuw.

De aanschaf van een natuurstenen vloer is een grote investering. Natuursteen is een sterk en duurzaam materiaal, maar ook uw natuurstenenvloer is aan slijtage onderhevig. Met een natuursteen vloer ziet u in de loop der tijd dat er doffe plekken ontstaan bij looppaden en dat er krassen en beschadigingen ontstaan waar geleefd wordt. Het is zonde als uw vloer door beschadigingen niet meer mooi is. Gelukkig is het vaak niet nodig om een beschadigde vloer te vervangen. Door professionele renovatie van natuursteen kan de schade vaak hersteld worden.

natuursteen vloer natuursteenrenovatie vloerrenovatie

Om de natuurstenen vloer weer een nieuwe leven in te blazen zijn er meerdere mogelijkheden. Deze zijn af afhankelijk van de schade en uw wensen. Floortec Verlaan biedt meerdere behandelwijzen aan variërend in smaak, noodzaak en wens;

• Reinigen van natuursteen
• Kristalliseren van natuursteen
• Polijsten van natuursteen
• Impregneren van natuursteen
• Slijpen van natuursteen

Daarnaast kunnen wij kleine reparaties aan de vloer uitvoeren.