Natuursteen polijsten

Natuursteen vloeren voegen een tijdloze elegantie en schoonheid toe aan elk interieur. Echter, na verloop van tijd kunnen deze vloeren dof worden en hun glans verliezen als gevolg van dagelijkse slijtage en invloeden van buitenaf. Gelukkig is er een effectieve oplossing om de oorspronkelijke pracht van uw natuursteen vloer te herstellen: professioneel polijsten.

Natuursteen polijsten is een behandeling van de vloer waarbij looppaden en krasjes verwijderd worden. Ook kunnen wij de oorspronkelijke glans van uw natuursteen vloer herstellen, waardoor de vloer er weer als nieuw uitziet.

Floortec Verlaan is gespecialiseerd in het polijsten van natuursteen vloeren en bied een uitgebreide service die uw vloer nieuw leven inblaast. Wij gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige apparatuur om de volgende voordelen te bieden:

  • Herstel van de glans: Door te polijsten met diamantsegmenten en diamant polijstpads van grof naar fijn kunnen wij de oorspronkelijke glans van uw natuursteen vloer herstellen.
  • Verwijdering van krassen en vlekken: Onze professionele aanpak kan krassen en vlekken effectief verwijderen, waardoor uw vloer er onberispelijk uitziet.
  • Persoonlijke aandacht: Wij begrijpen dat elke vloer uniek is en daarom passen we onze aanpak aan op basis van het type natuursteen en uw specifieke wensen.

Om de vloer te beschermen kan deze na het polijsten met een impregneer worden behandeld. Door het impregneren van uw natuursteen vloer versterken we de vloer en maken deze beter bestand tegen het intrekken van vocht en vuil. Wilt u dat uw natuursteen vloer meer glanst? Dan kan de vloer er nog gekristalliseerd worden.