Marmoleum Click

Marmoleum Click is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk.
Forbo Click Marmoleum vloeren, een fascinerende wereld van kleuren en dessins met ongekende mogelijkheden. Een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische, veelzijdige, duurzame en krachtige vloer die wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en daardoor behoort tot de een van de meest milieuvriendelijke vloeren.

Natuurlijk en gezond.
Marmoleum Click heeft een click met de natuur. Natuurlijke grondstoffen en een duurzaam productieproces vormen hiervoor de basis. Marmoleum Click is bovendien veilig voor de gezondheid. Marmoleum Click verbetert tevens de leefomgeving voor mensen met allergieën zoals astma. Niet alleen is Click antistatisch (en daarmee makkelijk stofvrij te houden) maar bevat het ook de bacteriostatische eigenschappen zodat bacteriën geen kans krijgen. Het bevat geen weekmakers, omdat het geen kunststoffen bevat. De natuurlijke ingrediënten zijn bacteriostatisch en stof kan door de antistatische eigenschappen eenvoudig weggehaald kan worden. Een gezonde vloerbedekking, zeker ook voor mensen met klachten aan de luchtwegen.

Duurzaam
De Marmoleum Click panelen zijn zeer duurzaam en simpel te onderhouden. Het gladde oppervlak is makkelijk schoon te maken terwijl de prachtige kleuren niet vervagen met de tijd. Marmoleum Click is beschikbaar in 23 kleuren en 3 paneel groottes van 30 x 30 cm, 30 x 60 cm en 30 x 90 cm, wat de deur opent voor een unieke vloer. Het is zelfs mogelijk om uw geheel eigen patroon te (laten) creëren.

Comfortabel
Dankzij de natuurlijke ingrediënten van Marmoleum Click voelt de vloer niet koud aan. Deze neemt de omgevingstemperatuur aan, waardoor uw huis knus en warm voelt. Onze Marmoleum Click vloer kan zelfs gebruikt worden met vloerverwarming. Het is een vloerbedekking die comfortabel onder de voeten aanvoelt, ideaal om op te leven en te spelen.

17dB geluidsreductie
Marmoleum Click heeft een goede geluidsreductie van 17 dB waardoor het een rustige vloerbedekking is. Je kunt zelfs verbeterde geluidsisolatie eigenschappen van 21dB bereiken door Marmoleum Click op een Forbo Foam onderlaag te installeren, waardoor het contactgeluid tot een minimum wordt beperkt. De geluiddempende eigenschappen zorgen voor een prettige akoestiek.

Onderhoudsgemak
Linoleumvloeren van Forbo zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden dankzij Topshield2, een innovatieve en duurzame fabrieksfinish.

Ontwerp en bekijk uw Marmoleum Click vloer in de vloerenplanner.