Toe aan een nieuwe vloer?

Ga je verhuizen of heb je verbouwplannen? Floortec Verlaan biedt een ruim assortiment mooie vloeren mogelijkheden. Vindt je het lastig om een vloer te kiezen, dan helpen wij je graag op weg.

Parket vloeren

Een nieuwe woning? Of gewoon toe aan een mooie houten op de vloer? Floortec Verlaan kan dit voor u realiseren. Wij hebben een mooi assortiment aan vloeren, van visgraat tot de veelgevraagde eiken lamel plank!

Meer info

PVC vloeren

Een PVC vloer wint snel aan veel populariteit en is de vloertrend van nu. PVC is de moderne versie van het oude ‘zeil’ . Ze hebben een hoop voordelen en zijn in vele decors verkrijgbaar. Er zijn verschillende soorten dessins die geschikt zijn voor elke interieurwens.

Meer info

Laminaat vloeren

Laminaatvloeren zijn er in tal van soorten en decors, van de bekende hout-look tot een beton-look. Ook is er laminaat in visgraat vorm. Door de vele decors is er voor iedere interieurwens een mooi passende vloer te realiseren. Er is dus altijd een laminaat vloer die aan uw wensen voldoet.

Meer info

Kurk vloeren

Ontdek onze natuurlijke kurkmotieven met unieke ontwerpen voor thuis of op kantoor. Elk bord is uniek, geheel in harmonie met de natuur. Wicanders kurkvloeren geven je levenslange prestaties met de natuurlijke toets en het gevoel van kurk. De ideale vloer voor het creëren van sfeer en charme, gecombineerd met het unieke comfort van kurk en haar uitstekende prestaties.

Meer info

Click marmoleum

Forbo Marmoleum vloeren, een fascinerende wereld van kleuren en dessins met ongekende mogelijkheden. Een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische, veelzijdige, duurzame en krachtige vloer die wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en daardoor behoort tot de een van de meest milieuvriendelijke vloeren.

Meer info

Tapijttegels

Unieke collecties hoogwaardige getufte tapijttegels met specifieke eigenschappen en ongekende mogelijkheden qua ontwerp, kleuren en patronen. Deze modulaire vloer maakt ruimtes sfeervol, functioneel en flexibel. Tapijttegels kunnen snel geïnstalleerd, verwijderd of aangepast worden aan de nieuwe omstandigheden. Ideaal voor moderne zakelijke interieurs!

Meer info

Heb je al een keus gemaakt of had je al iets op het oog wat niet op onze site staat, neemt u dan contact met ons op om te kijken wat wij hierin voor jou kunnen betekenen!