Traprenovatie

De trap is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het interieur en mag gezien worden!
Verbouwen of vervangen is erg kostbaar, tijdrovend en in de meeste gevallen zelfs overbodig. Een traprenovatie kan dan een uitkomst zijn. Is uw trap toe aan een opknapbeurt? Wij voorzien uw trap van een nieuwe look. Wij doen dit door over de bestaande treden nieuwe overzettrede van eiken of laminaat te plaatsen.

Bij elke trapbekleding is het mogelijk om deze door te leggen als vloer.

Laminaat overzettrede

Wilt u uw trap een nieuwe uitstraling geven, dan is laminaat een uitstekende oplossing. Wij maken gebruik van Trenovo Homeline. Dit is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Doordat alle treden standaard voorzien zijn van een anti-slip laag, maakt dit in de meeste gevallen een anti-slip strip overbodig.

Laminaat is in tal van decors te leveren. Kies voor een uitstraling die bij de rest van uw interieur past. Via het contactformulier informeren wij u graag verder over de mogelijkheden.

Bekijk hier de folder van onze Trenovo collectie.

Eiken overzettrede

Een eiken trap geeft een krachtige en warme uitstraling en is garantie voor jarenlange duurzaamheid, mits deze goed onderhouden wordt. Ook is het mogelijk om een antislip strip of verlichting te laten plaatsen.

Eiken overzettreden zijn in vele afwerkingen te leveren, ook in Raftwood!

Trenovo Homeline traprenovatie

Hieronder ziet u de decors van de Trenovo Homeline collectie. Bij elke decor is het tevens mogelijk om een vloer met zelfde decor door te leggen.

Beton

Provencaals Eiken

Toscaans Eiken

Basalt Donker Pro

Hoogland Eiken

Graffiet

Noors Eiken

Beton Antraciet

Tirools Eiken

Beton grijs

Loft grijs

Fjord Eiken

Loft licht

Kasteel Eiken

Gebleekt Eiken

Zand Eiken

Gerookt Eiken

Landhuis Eiken

Trapleuningen

Wij leveren (en monteren) ook een aantal trapleuningen om uw trap compleet af te maken!