Traprenovatie

Een trap is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het interieur en mag gezien worden!
Verbouwen of vervangen is erg kostbaar, tijdrovend en in de meeste gevallen zelfs overbodig. Renovatie van uw trap kan dan een uitkomst zijn.
Is uw trap toe aan een opknapbeurt? Wij voorzien uw trap van een nieuw look. Wij doen dit door over de bestaande treden nieuwe overzettrede van eiken of laminaat te plaatsen.

Bij elke trapbekleding is het mogelijk om het door te leggen als vloer.

Eiken overzettrede

Een eiken trap geeft een krachtige en warme uitstraling en is garantie voor jarenlange duurzaamheid, mits goed onderhouden.
Eiken overzet treden zijn in vele afwerkingen te leveren.
Ook is het mogelijk om een antislip stip of verlichting hierin te laten plaatsen.

Laminaat overzettrede

Wilt u uw trap een nieuwe uitstraling geven, dan is lamineren een uitstekende oplossing. Wij maken gebruik van Trenovo laminaat. Dit is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, anti-slip en slijtvast. Doordat alle treden standaard voorzien zijn van een anti-slip laag, maakt dit in de meeste gevallen een anti-slip strip overbodig.

Laminaat is in tal van mogelijkheden te leveren. Kies voor een uitstraling die bij de rest van uw interieur past. Via het contactformulier informeren wij u graag verder over de mogelijkheden.

Trapleuningen

Wij leveren (en monteren) ook een aantal trapleuningen om uw trap compleet af te maken! Via de onderstaande link ziet u meer informatie over de de trapleuningen.

Trapleuningen Consumentenfolder.PDF