Traprenovatie

De trap is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het interieur en mag gezien worden!
Verbouwen of vervangen is erg kostbaar, tijdrovend en in de meeste gevallen zelfs overbodig. Een renovatie van uw trap kan dan een uitkomst zijn.
Is uw trap toe aan een opknapbeurt? Wij voorzien uw trap van een nieuw look. Wij doen dit door over de bestaande treden nieuwe overzettrede van eiken of laminaat te plaatsen.

Bij elke trapbekleding is het mogelijk om het door te leggen als vloer.

Eiken overzettrede

Een eiken trap geeft een krachtige en warme uitstraling en is garantie voor jarenlange duurzaamheid, mits deze goed onderhouden wordt.
Eiken overzet treden zijn in vele afwerkingen te leveren, ook in Raftwood!
Ook is het mogelijk om een antislip strip of verlichting te laten plaatsen.

Laminaat overzettrede

Wilt u uw trap een nieuwe uitstraling geven, dan is laminaat een uitstekende oplossing. Wij maken gebruik van Trenovo Homeline. Dit is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Doordat alle treden standaard voorzien zijn van een anti-slip laag, maakt dit in de meeste gevallen een anti-slip strip overbodig.

Laminaat is in tal van decors te leveren. Kies voor een uitstraling die bij de rest van uw interieur past. Via het contactformulier informeren wij u graag verder over de mogelijkheden.

Bekijk hier de folder van onze Trenovo collectie.

Trenovo Homeline traprenovatie

Hieronder ziet u de decors van de Trenovo Homeline collectie. Bij elke decor is het tevens mogelijk om een vloer met zelfde decor door te leggen.

Beuken

Beton antraciet

Ligurisch Eiken

Hoogland Eiken

Beton grijs

Provencaals Eiken

Polar Eiken

Fjord Eiken

Toscaans Eiken

Jura Eiken

Kasteel Eiken

Terra Eiken

Savanna Eiken

Landhuis Eiken

Beton-look licht

Gerookt Eiken

Zand Eiken

Basalt-look Donker

Trapleuningen

Wij leveren (en monteren) ook een aantal trapleuningen om uw trap compleet af te maken! Via de onderstaande link ziet u meer informatie over de de trapleuningen.

Trapleuningen Consumentenfolder.PDF