Onderhoud ROYL

RigoStep ROYL geoliede oppervlakken zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk.
Uiteraard moet uw vloer ook onderhouden worden. Want vloeren krijgen veel te verduren. Regelmatig en juist onderhoud is van groot belang en kost gelukkig weinig tijd. Hier staan de producten die wij aanbevelen voor het onderhoud van de met Royl geoliede vloer.

 • Royl Milde reiniger
  Voor het regelmatig vochtig reinigen van oppervlakken die met olie en/of hardwax behandeld zijn. Maakt ook elk ander afwasbaar oppervlak ecologisch en hygiënisch schoon.
 • Royl voedende zeep
  Voor het reinigen en beschermen van alle met zeep te onderhouden oppervlakken zoals o.a. geoliede parket- en plankenvloeren.
 • Royl intensief reiniger
  Voor het intensief reinigen van met ROYL, andere olie, hardwax en/of hardwaxolie behandelde oppervlakken. Ook zeer geschikt voor het ecologisch en intensief reinigen van o.a. tegels, beton en linoleum.
 • Royl onderhoudsolie
  Zeer geschikt voor het onderhouden, opfrissen en herstellen van alle met olie behandelde oppervlakken, zoals parket- en plankenvloeren, meubelen, tafel- en werkbladen, etc.

Onderaan deze pagina kunt u de onderhoudswijzer downloaden. Indien u nog verder advies nodig heeft kan u uiteraard contact met ons opnemen door te bellen met 020-6920137 of via het contactformulier.