Parketvloer renoveren

Is uw parketvloer verouderd, beschadigd of niet meer in de kleur die bij uw nieuwe interieurwensen past?
Wij kunnen uw oude vloer renoveren en maken deze weer tot de vloer die aan uw wensen voldoet.

Uw houten vloer schuren

Als uw vloer toe is aan een nieuwe afwerking dan zal deze eerst geschuurd moeten worden. Wij gebruiken verschillende professionele schuurmachines met stofafzuiging. Zo kunnen wij uw vloer stofvrij schuren. Door van grof naar fijn te schuren zorgen wij voor een optimaal mooi resultaat bij het aanbrengen van de gewenste afwerking. Bij het schuren gaat er 1 á 1,5 mm van de toplaag af. Het is wel belangrijk om te weten of uw vloer nog voldoende toplaag heeft om deze opnieuw te behandelen.

vloerrenovatie parketvloeren

Uw parketvloer weer als nieuw?

Laat uw vloer renoveren door Floortec Verlaan! Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Houten vloer aanhelen

Het is altijd vervelend als er na een verbouwing of aanpassing een open plek ontstaat waar geen parket ligt.
Geen paniek! In de meeste gevallen kan de vloer weer worden aangeheeld (door gelegd). Houdt er wel rekening mee dat deze aanheling wel enigszins zichtbaar kan blijven. Hout is een natuurproduct waardoor deze niet exact hetzelfde als de vloer die er jaren geleden is geplaatst. Na een aanheling dient de gehele vloer opnieuw geschuurd en afgewerkt te worden voor een mooi resultaat.

Plaatselijke reparatie aan uw houten vloer

Een niet weg te krijgen vlek in de vloer of een forse beschadiging is vaak op te lossen door een plaatselijke reparatie. Wij kunnen de desbetreffende vloerdelen verwijderen en vervangen.
U hoeft dus niet altijd direct voor een nieuwe vloer te kijken. De vloer zal na reparatie ook volledig geschuurd en opnieuw behandeld worden om de vloer weer netjes te krijgen.

Schaderapport

Heeft u schade aan uw vloer door bijvoorbeeld lekkage, een verhuizing, inbraak of brand? Wij helpen u graag de schade aan uw vloer op te lossen. Floortec Verlaan heeft veel ervaring op het gebied van vloerschade en heeft een goede samenwerking met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Hoe werkt een schadeherstel door Floortec Verlaan?

U neemt eerst zelf contact op met de verzekeringsmaatschappij om de schade te melden. Hierna maakt u of de verzekering een afspraak met Floortec Verlaan om de schade aan uw vloer op te nemen. Wij zullen aan de hand van deze bezichtiging zorgen voor een deskundig schaderapport. Dit rapport verzenden wij dan aan u of de verzekering. Na akkoord van u en uw verzekering om de schade te herstellen maken wij samen met u een afspraak om de betreffende werkzaamheden in te plannen.

Aan het opstellen van dit rapport zitten initiële kosten verbonden. Vaak worden de kosten voor het rapport door de verzekering vergoed.
Indien de verzekering de schade niet vergoed maar u wel de vloer door Floortec Verlaan wilt laten herstellen, halen wij deze kosten weer van de eindfactuur af. In de meeste gevallen is het rapport op deze manier voor u dus gratis.