Parketvloer renoveren

Is uw parketvloer verouderd, beschadigd of niet meer in de kleur die bij uw nieuwe interieurwensen past. Wij kunnen uw oude vloer renoveren en maken deze weer tot de vloer die aan uw wensen voldoet.

Schaderapport

Heeft u schade opgelopen aan uw vloer door bijvoorbeeld verhuizen, water, inbraak of brand? Wij helpen u graag de schade aan uw vloer op te lossen, Floortec Verlaan levert schaderapporten met offerte voor herstel op maat aan.

U neemt zelf contact op met de verzekeringsmaatschappij om de schade te vermelden. Hierna maakt u of de verzekering een afspraak met ons om de schade aan uw vloer te komen bezichtigen en op te nemen. Wij zullen aan de hand van deze bezichtiging zorgen voor een deskundig advies. Dit advies/schaderapport verzenden wij aan u en de verzekering. Na akkoord van u en uw verzekering maken wij samen met u een afspraak om uw vloer te herstellen.

Schuren

Als uw vloer toe is aan een nieuwe afwerking omdat deze niet mooi meer is of omdat u toe bent aan een andere kleur? Dan zal deze eerst geschuurd moeten worden. Door middel van diverse schuurmachines met stofafzuiging schuren wij de vloer. Door van grof naar fijn te schuren maken wij uw vloer weer volledig kaal en klaar voor een nieuwe afwerking. Afhankelijk van de afwerking dient er tot een bepaalde grofheid geschuurd te worden. Meestal gaat er maar 1 á 2 mm per schuurbeurt vanaf, de dikte van de toplaag bepaald de levensduur van de vloer. Wij schuren uw vloer stofvrij.

vloerrenovatie parketvloeren

Aanhelen

Het is altijd vervelend als er na een verbouwing, het verwijderen van een haard of het vernieuwen van de keuken een open plek ontstaat waar geen parket ligt.
Geen paniek! In 99% van de gevallen kan er een stuk aangeheeld (door gelegd) worden. Houdt u er wel rekening mee dat het wel enigszins zichtbaar kan blijven. Het nieuwe aangeheelde parket is nooit exact hetzelfde als die er jaren geleden is geplaatst. Na een aanheling dient wel de gehele vloer opnieuw geschuurd en afgewerkt te worden.

Plaatselijke reparatie

Een niet weg te krijgen vlek in de vloer of een forse beschadiging is vaak op te lossen door een plaatselijke reparatie. Wij kunnen de desbetreffende vloerdelen verwijderen en vervangen voor nieuwe.
U hoeft dus niet voor een nieuwe vloer te kijken. Wel moet u rekening houden met bijkomende kosten. De vloer zal net als bij een aanheling volledig geschuurd en opnieuw behandeld worden.